„ШОПИНГ & ФАКИНГ“ – НАЦИОНАЛЕН ТЕАТАР НА КОСОВО И УРБАН ТЕАТАР ПРИШТИНА – ПРИШТИНА, КОСОВО

27/10/2015 20:00
МКЦ, КИНО ФРОСИНА