„КРАЈ НА ЉУБОВТА“ – МИНИ ТЕАТАР И МЕСТНО ГЛЕДАЛИШТЕ ПТУЈ – СЛОВЕНИЈА, НОВО КАЗАЛИШТЕ И ЗАДАР СНОВА – ХРВАТСКА

27/10/2015 22:00
МКЦ, ДЕНСИНГ САЛА