„ДУХОТ КОЈ ОДИ“ (ПАТОТ НА ПРОМЕТЕЈ) – СРПСКО НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ – НОВИ САД, СРБИЈА

28/10/2016 20:00
МКЦ, КИНО ФРОСИНА